Data: 2009-01-28 16:27:55
Temat: Re: Przyrządzanie tatara. //c.d.
Od: Panslavista <p...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 28 Sty, 17:07, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Wed, 28 Jan 2009 16:32:48 +0100, flower napisał(a):
>
> > Użytkownik "Bbjk" <b...@q...pl> napisał w wiadomości
> >news:glprt4$g7u$1@inews.gazeta.pl...
> >> Qrczak pisze:
>
> >>> I dlatego trzeba koniecznie mięso jeść.
>
> >> ... a mnie chyba przyjdzie zawinąć się w całun i poczołgać do krypty.
>
> > Robienie sobie jaj z tego że ludzie wystawali godzinami w kilometrowych
> > kolejkach żeby było co do gara włożyć, bo przecież mogli biały ser przez te
> > głupie naście lat wpieprzać, jest wyjątkowym sk...twem. Ot, co o tym myślę.
>
> Howgh.
Pewnie nie wiedzą, ze ser twarogowy duże zakłady mleczarskie
uzyskiwały ukwaszając mleko kwasem solnym - czyli nie pochodził z
fermentacji bakteryjnej na kwas mlekowy. Często tego kwasu dolewano
zbyt dużo...
|