Data: 2003-08-24 05:54:05
Temat: Re: Pstrąg
Od: "Art(Gruby)" <Art[Gruby]@icbleu.org>
Pokaż wszystkie nagłówki
w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) wrote:
>;
>Jezeli uwazasz, ze cos sie nie zgadza napisz.
>
>Jak zwykle w Twoich wypowiedzach:
>
>> Abyssus abyssum invocat.
>
>Wladyslaw
Chyba wyrazilem sie jasno...jezeli nie to prosze:
"najlepszy","nalezy" ,"trzeba" itd itp . to wyrazenia narzucajace
Twoja opinie i jako takie nie przemawiaja do mnie.Wedlug mnie
"najlepszy" pstrag to pstrag smazony na masle - Ty i inni sie z tym
moze nie zgoda ale to juz kwestia gustu , smaku czy widzimisie...na
ten temat mozemy dyskutowac do smierci i nigdy sie nie zgodzimy ...
Swiezosc ryb - chyba ze mieszkasz nad morzem i masz targ rybny lub sam
je zlapiesz w potoku - wszystkie ryby sa mrozone.Kropka.
Natomiast zgadzam sie z Toba co do jednego - dodawanie GS do ryb czy
innych potraw jest ___dla mnie___ chwytem ponizej pasa...
A tak poza wszystkim innym, pstrag teczowy zlapany w potoku nie
odbiega smakiem od brazowego...
;-)
Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.
|