Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Rosół z kury Re: Rosół z kury

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Rosół z kury

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: "Bozena" <b...@s...pw.edu.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Rosół z kury
Date: Sat, 19 Mar 2005 13:01:17 +0100
Organization: news.onet.pl
Lines: 33
Sender: v...@o...pl@cob177.neoplus.adsl.tpnet.pl
Message-ID: <d1h4ad$n3p$1@news.onet.pl>
References: <d1gu4j$s5$1@nemesis.news.tpi.pl> <d1gv9h$5u3$1@nemesis.news.tpi.pl>
<bhdyuu8mm8ad.a9rcwgw9zmv2$.dlg@40tude.net>
<d1h1eu$g74$01$2@news.t-online.com>
<v...@4...com>
<d1h3qv$150$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: cob177.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: news.onet.pl 1111233677 23673 83.31.181.177 (19 Mar 2005 12:01:17 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 19 Mar 2005 12:01:17 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2527
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2527
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:235415
Ukryj nagłówki

"batory" wrote in message news:d1h3qv$150$1@nemesis.news.tpi.pl...
|
| Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
| napisał w wiadomości news:vl3o31p5fji7q3ohbo6c2mbtu9pfgsnvn0@4ax.com...
| > Waldemar napisal(a):
| >
| > >>>Mięso do zimnej. I ogrzewać powolutku. Po zagotowaniu zszumować,
| > >>
| > >> Po co szumujesz rosol?
| > >>
| > >
| > >pewnie po to, by ładniej wyglądało. Te szare frendzle nie są trujące,
| > >ale wyglądają szalenie nieapetycznie.
| >
| > Ale jak troche dluzej gotujesz, to fredzle znikaja, nieprawdaz?
| >
| Taa, ale rosól się robi mętny
| Pozdrawiam - Agnieszka
| A tak a propos to w ubiegłym tygodniu robiłam rosół z kury wiejskiej i
mięso
| ku mojemu wielkiemu ździwieniu też się dało zjeść. Było miękkie, soczyste
i
| baardzo smaczne.


Mój się nie robi... no ale on właściwie się nie gotuję, a tylko leeeedwo
mryga przez ok. 4-6 godzin...

Bożenka z Wilna :-)
słoneczna miodzio dziewczyna
http://kuchenna.host.sk


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
19.03 Bozena
19.03 waldek
19.03 Bozena
19.03 cherokee
19.03 Maciej Muran
19.03 Maciek
19.03 Maciek
19.03 cherokee
19.03 Marcin E. Hamerla
19.03 cherokee
19.03 Bozena
19.03 cherokee
19.03 Wojti
19.03 Bozena
19.03 Bozena
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?