Data: 2005-03-20 09:29:58
Temat: Re: Rosół z kury
Od: "batory" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "cherokee" <c...@n...o2.pl> napisał w wiadomości
news:d1i2eh$6d0$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
> napisał w wiadomości news:bi2p31h39c8atdtvp4urq5j5qni2t8gjvl@4ax.com...
> > Sprobuj - kotelciki z takiego miesa sa calkiem smaczne: poszatkowac
> > mieso i cebule, dorzucic jajko i troche bulki tartej, usmazyc.
> Moja ulubiona wersja - potrawka z kury warzywami - warzywa poddusic na
> masle, doprawić, wrzucić mięso obrane z kości, wlac śmietankę, jak
> zgęstnieje wrzucic zieleninę. Pycha!
>
Ale to nie jest potrawka
Pozdr. - A.
|