Data: 2005-03-20 09:31:50
Temat: Re: Rosół z kury
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Pokaż wszystkie nagłówki
batory napisal(a):
>> Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
>> napisał w wiadomości news:bi2p31h39c8atdtvp4urq5j5qni2t8gjvl@4ax.com...
>> > Sprobuj - kotelciki z takiego miesa sa calkiem smaczne: poszatkowac
>> > mieso i cebule, dorzucic jajko i troche bulki tartej, usmazyc.
>> Moja ulubiona wersja - potrawka z kury warzywami - warzywa poddusic na
>> masle, doprawić, wrzucić mięso obrane z kości, wlac śmietankę, jak
>> zgęstnieje wrzucic zieleninę. Pycha!
>>
>Ale to nie jest potrawka
Ale nie mowimy o duzych ilosciach ! Jak sa duze ilosci, to potrawa.
Jak male to potrawka.
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Jak ja was, kurrwy, nienawidzę, jak do was bym z kałacha bił."
|