Data: 2006-05-23 19:56:19
Temat: Re: Sos do pieczonych kotletów mielonych
Od: Kinga 'Słowotok' <k...@b...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "kasia maruda" napisał w wiadomości
news:e4vp7p$ik2$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Mając takie składniki chyba wybrałabym "lejącą się pulpę" ;o) plus kawałki
> pomidorów z puszki z tłustą śmietaną i przyprawami.
> Pieczarki trzeba koniecznie poddusić lub podsmażyć, żeby nie puściły soku w
> trakcie zapiekania, bo pulpety zrobią się wodniste.
>
Dziękuję wszystkim za pomoc, chyba z pulpy będzie szybciej, dam jutro znać, co
mi wyszło i czy miałam jeszcze siłę stac przy pieczarkach :)
--
pozdrawiam
K
"Odzyskamy tę figurkę. Nie wiem, jak i czy ją odzyskamy, ale odzyskamy tę
figurkę"
[Chłopaki nie płaczą]
|