Data: 2011-06-16 20:37:25
Temat: Re: Wątróbki z dorsza.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 16 Jun 2011 19:53:36 +0000, "Dariusz K. Ładziak" napisał(a):
> Użytkownik Ikselka napisał:
>> Dnia Wed, 15 Jun 2011 17:06:14 +0200, Ikselka napisał(a):
>>
>>> "Działam" teraz te wątróbki.
>>
>> http://www.fotosik.pl/u/mazam/album/881750
>>
>> Podobno trzeba pozwolić się "przegryźć" tej konserwie :-)
>
> Wszystkiemu trzeba dać się "przegryźć". Procesy dyfuzji bywają powolne -
> żeberka w sosie cebulowym smaku nabierają dopiero trzeciego dnia,
Owszem, bigos takoż musi dojrzeć - stare jak świat i znane prawidłowości
:-)
> jak
> cukier z cebuli dobrze w mięso wniknie...
> Szybko to się robi hamburgera z mięsa szczotkowanego.
Co to jest mięso szczotkowane?
--
XL
"Dzisiaj żyjemy w czasach, w których najgorsze występki są wpisane w prawa
człowieka." Roberto de Mattei
Prawda o GMO:
http://www.gmowpolsce.com.pl/custom/Lisowska%20J%20o
f%20Ecol%20and%20Health%202010.pdf
|