| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.nask.pl!new s.nask.org.pl!newsfeed.tpinternet.pl!nemesis.news.tpi.pl!atlantis.news.tpi.pl!n ews.tpi.pl!not-for-mail From: "Marek" <m...@...tkb.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Zakwas do chleba Date: Tue, 28 Mar 2006 08:59:13 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 11 Message-ID: <e0amsi$s64$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <e06j72$kk4$1@nemesis.news.tpi.pl> <e06re5$gua$1@news.onet.pl> <e08ce7$35i$1@nemesis.news.tpi.pl> <e08fpt$fi6$1@nemesis.news.tpi.pl> <e08sqp$630$1@inews.gazeta.pl> <e08tia$3j5$1@nemesis.news.tpi.pl> <e091gs$qns$1@inews.gazeta.pl> <e09jpg$irg$1@news.onet.pl> <e0aiih$buf$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: aun226.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1143529170 28868 83.18.13.226 (28 Mar 2006 06:59:30 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 28 Mar 2006 06:59:30 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.3790.1830 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.3790.1830 X-RFC2646: Format=Flowed; Response Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:264220 Ukryj nagłówki > Różnice w smaku chleba zależą nie tylko od zakwasu, ważna jest mąka, | |
Zobacz także