Data: 2012-10-28 16:36:22
Temat: Re: Zimowy gulasz dyniowo-cukiniowy
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2012-10-28 17:02, obywatel medea uprzejmie donosi:
> W dniu 2012-10-28 12:17, Qrczak pisze:
>>
>> Ostatnio zrobiłam z dynki zapiekankę. Wspomniana pokrojona w kostkę
>
> Konserwowa, czy świeża?
Świeża.
>> , do tego cebula, papryka, fasola czerwona z puszki i indycze
>> gulaszowe. Doprawione czosnkiem i zieloną czubrycą.
>
> A jakiś "sklejacz" do tego?
Sos pomidorowy, jak sobie przypominam. Ale można potraktować samą oliwą,
a na wierzch żółty ser.
qr.a
--
Młodość musi się wyszumieć, starość musi się wypalić.
|