Data: 2012-10-28 16:42:32
Temat: Re: Zimowy gulasz dyniowo-cukiniowy
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-10-28 17:36, Qrczak pisze:
> Dnia 2012-10-28 17:02, obywatel medea uprzejmie donosi:
>> W dniu 2012-10-28 12:17, Qrczak pisze:
>>>
>>> Ostatnio zrobiłam z dynki zapiekankę. Wspomniana pokrojona w kostkę
>>
>> Konserwowa, czy świeża?
>
> Świeża.
>
>>> , do tego cebula, papryka, fasola czerwona z puszki i indycze
>>> gulaszowe. Doprawione czosnkiem i zieloną czubrycą.
>>
>> A jakiś "sklejacz" do tego?
>
> Sos pomidorowy, jak sobie przypominam. Ale można potraktować samą
> oliwą, a na wierzch żółty ser.
A to mięcho surowe? Jak długo trzeba zapiekać? Rzadko kiedy robię
zapiekanki.
Ewa
|