Data: 2012-11-01 17:46:06
Temat: Re: Zimowy gulasz dyniowo-cukiniowy
Od: "Stefan" <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:1csfltdvrygbr$.1llvmtivs9pvm$.dlg@40tude.net...
> Dnia Wed, 31 Oct 2012 21:26:59 +0100, u...@d...invalid napisał(a):
>
>
> Aicha chciała tylko pokazać, ze tylko co zagramaniczne, to godne
> smakowania
> dla Polaka 3333-)
ja osobiście wolę szynkę wędzoną w zimnym dymie, obszytą w płótno i
dojrzewającą minimum 3 miesiące na tradycyjnym strychu.
Można ją kroić na cieniusieńkie plastry i smakować z domowej roboty
musztardą. A jakby tak się trafił dobry domowy chleb ....
pozdr
Stefan po powrocie z cmentarza degustujący tradycyjny miodzik turecki...
|