Data: 2012-11-01 18:13:17
Temat: Re: Zimowy gulasz dyniowo-cukiniowy
Od: Aicha <b...@t...ja>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-11-01 19:10, Ikselka pisze:
>>>>>> Problem polega na tym, że mimo znacznie lepszej dostępności tych
>>>>>> lepszych produktów wybieramy te gorsze. Bo komuna z karpia zrobiła super
>>>>>> rybę, z szynki smakołyk, z piersi kurczaka esencję wartości ożywczych.
>>>>>
>>>>> Jamon Serrano czy prosciutto crudo to też śmieci wg Ciebie?
>>>>>
>>>> Właśnie w tym problem, że większość moich znajomych nawet nie wie co to
>>>> jest.
>>>
>>> Aicha chciała tylko pokazać, ze tylko co zagramaniczne, to godne smakowania
>>> dla Polaka 3333-)
>>
>> Jak zwykle nie trafiłaś. Że szynka nie musi być farbowanym zewłokiem
>> ociekającym wodą i pokrywającym się obślizgłą mazią po 2 dniach.
>
> Nie zarejestrowałam tego na mojej. Sklepowej tu oczywiście nie rozważam, no
> ale jeśli o nią chodzi, to TO przede wszystkim nie jest szynka..
W bloku raczej trudno robić sobie dojrzewalnię na strychu :>
--
Nie ma na tym świecie bestii podobnej złej kobiecie, chociaż bowiem
wśród czworonogów lew jest najsroższy, a wśród wężów drakon najdzikszy,
to żadnego z nich nie można porównać ze złą kobietą. (Piotr Komes)
|