Data: 2012-11-01 18:15:49
Temat: Re: Zimowy gulasz dyniowo-cukiniowy
Od: Aicha <b...@t...ja>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-11-01 19:13, Aicha pisze:
>>>> Aicha chciała tylko pokazać, ze tylko co zagramaniczne, to godne
>>>> smakowania dla Polaka 3333-)
>>>
>>> Jak zwykle nie trafiłaś. Że szynka nie musi być farbowanym zewłokiem
>>> ociekającym wodą i pokrywającym się obślizgłą mazią po 2 dniach.
>>
>> Nie zarejestrowałam tego na mojej. Sklepowej tu oczywiście nie
>> rozważam, no
>> ale jeśli o nią chodzi, to TO przede wszystkim nie jest szynka..
>
> W bloku raczej trudno robić sobie dojrzewalnię na strychu :>
Kiedyś "moi" studenci przed wyjazdem za granicę po zrobionej magisterce
probowali sobie wysuszyć kiełbasę - zawieszona luzem, w kuchni.
Niestety, mimo że było lato, a moje mieszkanie jest bardzo suche, wzięła
się i spleśniała.
--
Nie ma na tym świecie bestii podobnej złej kobiecie, chociaż bowiem
wśród czworonogów lew jest najsroższy, a wśród wężów drakon najdzikszy,
to żadnego z nich nie można porównać ze złą kobietą. (Piotr Komes)
|