Data: 2002-11-17 09:46:38
Temat: Re: Zupa grzybowa
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "walkie" <w...@w...net.pl>
Wywar jest z marchewek, selera i pietruszek zuzytych juz do salatki.
>>>>>>>>>>>>>
hehe.. nastepnym razem to powinnas sie wycfanic i ugotowac rosol.
Czesc to zupa nr 1, 2 cz. do zamrozenia, 3 czesc jako podklad pod grzybowa..
A ile jarzyn bedzie do salatki... :-) [tez tak robie]
>>>>>>>>>
Grzyby wiadomo ze na maselku.
Zupa bedzie zabielana smietana.
W srodku makaron.
>>>>>>>>>>>
Nastepnym razem zrob czarna i do tego ugotuj na b. gesto kasze manne na wodzie, ktora
nalezy wylac na plaski talerz; po zastygnieciu
pokroic w kwadratowa kostke - bok ok. 0,7 -10 mm.
>>>>>>>>
Pamietam ze moja mama gotowala zawsze grzybowa z marchewka ale wlasnie mi to
troche nie podchodzilo.
>>>>>>>>
Czyli jednak dobrze pamietalam.
Pozdrowka i smacznego :-)
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.419 / Virus Database: 235 - Release Date: 2002.11.13
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|