Data: 2002-11-17 09:58:33
Temat: Re: Zupa grzybowa
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 17 Nov 2002 10:25:25 +0100, "walkie"
<w...@w...net.pl> wrote:
>
>
>Użytkownik "Barbara Czaplicka" <b...@i...com.pl> napisał w wiadomości
>| Z typowego 'peczka wloszczyzny' powinnas wylaczyc: kapuste, a poza tym dac
>polowe takiego peczka, bedzie mniej intensywnie. Chyba
>| wyklucza sie takze marchewke - ale ... naprawde, juz nie pomne, bo dawno
>nie gotowalam.
>| Natomiast byloby dobrze, gdybys gotowala grzyby z duza lyzka masla.
>|
>| Czy ta zupa bedzie czysta i czarna, czy zabielana? I z czym?
>| Kluseczki, kostki z kaszy mannej [manny? - Trys!....... ratuje, jak sie
>toto pisze????]
>| Barbara
>|
>|
>Wywar jest z marchewek, selera i pietruszek zurzytych juz do salatki.
>Grzyby wiadomo ze na maselku.
>Zupa bedzie zabielana smietana.
>W srodku makaron.
>Pamietam ze moja mama gotowala zawsze grzybowa z marchewka ale wlasnie mi to
>troche nie podchodzilo.
>:)
>Pozdrawiam Justyna
dlaczego grzyby na masle???
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|