Data: 2007-05-12 18:50:24
Temat: Re: gotowanie ryżu/ziemniaków - co zamiast soli?
Od: Ikselka <i...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Bremse napisał(a):
> On Sat, 12 May 2007 20:27:34 +0200, "Panslavista" wrote:
>
>
>>Rozgrzać na głębokiej patelni olej, zrumienić ryż i zalać go pewną ilościa
>>wody, nakryć pokrywą i potrzymać na małym ogniu aby spęczniał.
>
>
> Niestety muszę też ograniczać smażenie i jeść więcej surowych,
> ewentualnie gotowanych potraw. Zatem ryż wolałbym gotować.
>
Zatem gotuj/duś ryż z warzywami i np. mięsem - zyska smak, jak składnik
potrawy.
:-)
--
XL wiosenna
........................
Uwaga: to konto jest kontynuacją poprzedniego, którego profil znajdziesz
tu:
http://groups.google.com/groups/profile?enc_user=FrF
wyBQAAAA-5PM3SkF7hgkuNFs7WOaEOPANdqfI6prRsqjc7uCt1A
|