« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.task.gda.pl !newsfeed.neostrada.pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mai l From: krys <k...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jaka sól do kiszenia kapusty? Followup-To: pl.rec.kuchnia Date: Thu, 05 Nov 2009 19:59:53 +0100 Organization: TP - http://www.tp.pl/ Lines: 25 Message-ID: <hcv7ie$l8l$1@atlantis.news.neostrada.pl> References: <op.u2wy59mn6k64p4@kraszews-7bd0b2> <hcu5me$abs$1@nemesis.news.neostrada.pl> <hcu60l$ai5$1@nemesis.news.neostrada.pl> <2...@...pl> <hcv5tl$2hr$1@nemesis.news.neostrada.pl> <2...@...pl> NNTP-Posting-Host: aeku126.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8Bit X-Trace: atlantis.news.neostrada.pl 1257447823 21781 79.191.20.126 (5 Nov 2009 19:03:43 GMT) X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 5 Nov 2009 19:03:43 +0000 (UTC) User-Agent: KNode/4.3.1 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:325122 Ukryj nagłówki Ap3k wrote: |
Zobacz także