Data: 2005-06-20 18:24:41
Temat: Re: kiedy solic
Od: "@nn" <jurek@post>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kruszyzna" <k...@g...pl> napisał w wiadomości
news:d96m1t$jbh$3@inews.gazeta.pl...
> Ja solę na końcu. A to dlatego, że rosół w trakcie gotowania traci
> trochę na
> objętości (paruje po prostu) i posolony na początku może się okazać
> przesolony na końcu.
>
A ja solę jak mi się ta woda z mięchem zagotuje i zbiorę "szumy" - a to
dlatego że mięso z rosołu posolonego na końcu jest zupełnie bezsmakowe
:)
Ania
--
*~*~* Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *~*~*
*~*~* Chcesz zagrać? Szukaj na Kurniku: jainaproudmoore *~*~*
~*~*~*~*~* Moje dziecki: http://tinyurl.com/bdgxw *~*~*~*~*~
|