Data: 2005-06-20 19:02:52
Temat: Re: kiedy solic
Od: Kruszyzna <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pewnego pięknego dnia, a był(a) to poniedziałek, 20 czerwca 2005 20:24
użytkownik @nn, sącząc kawkę, wyklepał:
> A ja solę jak mi się ta woda z mięchem zagotuje i zbiorę "szumy" - a to
> dlatego że mięso z rosołu posolonego na końcu jest zupełnie bezsmakowe
> :)
> Ania
Nie wiem, jak inne mięso, ale kurczak lub indycza szyja jest zupełnie w
porzo (chyba się, kurcze, odmładzam lingwistycznie :P). Z innych mięs nie
robię - nie lubię jakoś, nie wiem czemu, a i monsz preferuje
kurczako-indyczy wkład :)
Krusz.
--
Kruszyna
#GG 3084947
"Primum non stresere..."
|