| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-m ail From: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy Date: Fri, 02 Nov 2007 16:17:14 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 18 Message-ID: <5...@m...uni-berlin.de> References: <fgfdar$eb8$1@nemesis.news.tpi.pl> <fgfepe$h74$1@nemesis.news.tpi.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de UBUbIcpcvFxPSxuk4L+xngTkStU55BD6jKHcysW12EuRslS9u31gfepfsiOlA85p61FPh3xdUE Cancel-Lock: sha1:SO+WkSDb2wjkknrZoLRtHzuH8eI= User-Agent: Thunderbird 2.0.0.6 (Windows/20070728) In-Reply-To: <fgfepe$h74$1@nemesis.news.tpi.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:304899 Ukryj nagłówki Felinity schrieb: | |
Zobacz także