Data: 2007-11-02 16:35:34
Temat: Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <fgfj9g$p91$2@atlantis.news.tpi.pl>,
Ikselka <i...@p...onet.pl> wrote:
> iko pisze:
> > Witam
> > Jak sprawic by mieso gulaszowe bylo bardziej kruche,
> > mniej niktowate, jakos w restauracjach sie to kucharzom udaje a mi nie ,
> > podpowiedzcie prosze od czego to zalezy ?
> >
> > Dzieki piekne
> >
> >
> >
>
> Wymieszać z przyprawami, wódką (ok. 100 ml) i solą lub sosem sojowym -
> potrzymać w tym godzinę przed duszeniem.
> Chiński sposób.
Od kiedy to Chińczycy są ekspertami od gulaszu?
Władysław
--
Najgorszą radą, jaką można udzielić większości ludzi jest: bądź sobą.
|