« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "slonko" <s...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kwaśny bigos -pomocy Date: Fri, 8 Nov 2002 13:06:35 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 6 Sender: s...@p...onet.pl@62.233.177.74 Message-ID: <aqg9io$pr3$1@news.onet.pl> References: <aqg8qh$tv$1@opat.biskupin.wroc.pl> NNTP-Posting-Host: 62.233.177.74 X-Trace: news.onet.pl 1036757400 26467 62.233.177.74 (8 Nov 2002 12:10:00 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 8 Nov 2002 12:10:00 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:133682 Ukryj nagłówki Proponuję podgotować poszatkowaną świeżą kapustę i dodać do bigosu :) |
Zobacz także