Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia peklowanie Re: peklowanie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: peklowanie

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!news.nask.pl!news.nask.
org.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfe
ed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.ne
ostrada.pl!not-for-mail
From: "Prawusek" <p...@i...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: peklowanie
Date: Fri, 18 Dec 2009 14:24:26 +0100
Organization: TP - http://www.tp.pl/
Lines: 30
Message-ID: <hgfvuh$qbi$1@atlantis.news.neostrada.pl>
References: <hgd5qc$inu$1@atlantis.news.neostrada.pl> <hgdc0o$r5i$1@news.onet.pl>
<hgdhe6$96t$1@nemesis.news.neostrada.pl> <hgf850$dok$1@news.onet.pl>
<1iqyirwdi1lzk$.1b2kiq2sj16xc$.dlg@40tude.net>
NNTP-Posting-Host: abdh22.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: atlantis.news.neostrada.pl 1261142801 26994 83.6.249.22 (18 Dec 2009
13:26:41 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 18 Dec 2009 13:26:41 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409
X-Antivirus: avast! (VPS 091218-0, 2009-12-18), Outbound message
X-Antivirus-Status: Clean
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:325986
Ukryj nagłówki


"XL" <i...@g...pl> wrote in message
news:1iqyirwdi1lzk$.1b2kiq2sj16xc$.dlg@40tude.net...
> Dnia Fri, 18 Dec 2009 07:45:32 +0100, Tomasz O. napisał(a):
>
> > Użytkownik "Prawusek" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
> > news:hgdhe6$96t$1@nemesis.news.neostrada.pl...
> >> "Tomasz O." <t...@o...eu> wrote in message
> >> news:hgdc0o$r5i$1@news.onet.pl...
> >>
> >> Samo leżenie w solance też nie da równomiernego jej oddziaływania na
> >> mięso - inaczej sól (i inne składniki) dy funduja w powierzchnię górną,
> >> inaczej dolną zwłaszcza jeżeli kawałek leży na innym i naczej z boku. W
> >> większych zakładach są do mieszania specjalne maszyny, nawet
próżniowe...
> >
> >
> > Dlatego też w warunkach domowych trzeba codziennie mięsko w
garze/wiadrze
> > zamieszać/poprzekładać.
>
> Ja przekładam kiedy mi się przypomni, bez przesady, 2-3 razy - jak
> codziennie przekładasz, to niepotrzebnie odkrywasz i wprowadzasz bakterie.
> --
>
> Ikselka.

To nie są bakterie z Wieliczki, Bochni czy Kłodawy - nie przeżyją.


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.12 kogutek
18.12 kogutek
18.12 flower
18.12 Theli
18.12 Prawusek
18.12 XL
18.12 XL
18.12 XL
18.12 XL
18.12 XL
18.12 kogutek
18.12 kogutek
18.12 Dariusz K. Ładziak
18.12 XL
18.12 XL
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6