Data: 2014-05-25 23:53:34
Temat: Re: pstrąg zapiekany w chlebie
Od: "Chiron" <c...@o...eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "FEniks" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
news:5382468f$0$2247$65785112@news.neostrada.pl...
>W dniu 2014-05-25 21:03, Chiron pisze:
>>
>> Trochę się boję- bo polędwiczka w marchewce jest dość sucha. Pstrąg w
>> warzywach przeciwnie. Czy na takiej mokrej masie zapiecze się chleb?
>
> Czy rzeczywiście tak bardzo smakował Ci ten pstrąg w chlebie, czy chodzi
> Ci tylko o efekt wizualny? Mięso pstrąga jest bardzo delikatne, chleb może
> je zwyczajnie zagłuszyć. Dla efektu wizualnego możesz spróbować zapiec
> tego pstrąga w cieście francuskim. Gotowe ciasto można kupić, ułożyć na
> nim rybę, boki pociąć w ukośne paski i przepleść w warkocz.
>
Jestem wegetarianinem, ale ten pstrąg to prezent na 30 wspólnych lat:-)
Tak, kiedyś smakował- może i tym razem się skuszę? Wtedy podali w
restauracji- i tak naprawdę- pamiętam tylko, że był super.
Będę się upierał przy chlebie- tylko proszę o trochę pomocy:-)
--
Chiron
|