Data: 2014-05-26 11:35:39
Temat: Re: pstrąg zapiekany w chlebie
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2014-05-25 23:53, Chiron pisze:
>
> Jestem wegetarianinem, ale ten pstrąg to prezent na 30 wspólnych lat:-)
> Tak, kiedyś smakował- może i tym razem się skuszę? Wtedy podali w
> restauracji- i tak naprawdę- pamiętam tylko, że był super.
> Będę się upierał przy chlebie- tylko proszę o trochę pomocy:-)
>
Z podobnych rzeczy to robiłam tylko łososia w cieście francuskim. Ale
znalazłam taki przepis z ciastem drożdżowym, może się przyda:
http://przygodywkuchni.blogspot.com/2011/12/ryba-w-c
iescie-drozdzowym.html
Jedna uwaga - jeśli robisz w jakimkolwiek cieście, to musisz bardzo
uważać, żeby dobrze rybę wyfiletować z ości. Wygrzebywanie ich w trakcie
jedzenia zepsuje cały urok kolacji. ;)
Ewa
|