Data: 2008-03-22 14:35:33
Temat: TYLKO PIECZONA! Re: co z biala kielbasa? (was: co z biala kielbasa?)
Od: Ikselka <i...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 22 Mar 2008 07:57:44 +0100, Ludek Vasta napisał(a):
> Witam,
>
> z ciekawosci sobie kupilem surowa biala kielbase, ktora podobno jest
> tradycyjna na polskim wielkanocnym stole. Ale na razie nie wiem, jak sie
> ja wielkanocnie przyrzadza. Gotuje sie ja? Czy smazy? Piecze? A moze je
> sie na surowo? Czy to jest zalezne od regionu Polski?
>
> Ludek
TYLKO PIECZONA - gotowana traci smak i w ogóle nie to. Spróbuj tego:
http://www.cudzoziemcy.pl/?s=danietygodnia&l_daniety
godnia_nr=17&l_danietygodnia_pn=01&lang=pl
Niebo w gębie!
:-)
PS. Właśnie nastawiam własnoręcznie zrobioną - zaraz ląduje w piekarniku!
|