Data: 2011-09-09 17:38:08
Temat: Co jeszcze...
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
...przede mną:
- miód pitny w gąsiorze doprawić
- pomidorowego przecieru z 50 słoików zrobić
- pomidorowej pulpy ze 30 małych (do jajecznicy i leczo)
- papryki marynowanej z miodem z 15 słoików
- ogórków diabelskich słoików ze 30 (30 już mam, ale to mało)
- sałatki wielowarzywnej ze 20
- sosu pomidorowo-jabłecznego a'la ketchup, ostrego - jakieś 15-20
- dyni marynowanej ze 40 (dynię Ambar i tę włoską słodką dynię wielką
podłużną mam)
- pomidorów zielonych a'la daktyle (nowość!) - no nie wiem, może z 10
- sałatki z zielonych pomidorów z 15
- ...o czymś na pewno zapomniałam - a, ŚLIWKI w occie!!! - jakieś 25
słoików
Nie móiąc o grzybach.
Co by tu jeszcze?
--
XL
|