Data: 2011-09-09 21:19:10
Temat: Re: Co jeszcze...
Od: Qrczak <q...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2011-09-09 19:38, niebożę Ikselka wylazło do ludzi i marudzi:
> ...przede mną:
> - miód pitny w gąsiorze doprawić
> - pomidorowego przecieru z 50 słoików zrobić
> - pomidorowej pulpy ze 30 małych (do jajecznicy i leczo)
> - papryki marynowanej z miodem z 15 słoików
> - ogórków diabelskich słoików ze 30 (30 już mam, ale to mało)
> - sałatki wielowarzywnej ze 20
> - sosu pomidorowo-jabłecznego a'la ketchup, ostrego - jakieś 15-20
> - dyni marynowanej ze 40 (dynię Ambar i tę włoską słodką dynię wielką
> podłużną mam)
> - pomidorów zielonych a'la daktyle (nowość!) - no nie wiem, może z 10
> - sałatki z zielonych pomidorów z 15
> - ...o czymś na pewno zapomniałam - a, ŚLIWKI w occie!!! - jakieś 25
> słoików
> Nie móiąc o grzybach.
>
> Co by tu jeszcze?
A ja leżę i pachnę. Co by tu jeszcze?
Qra
--
Pamiętajcie, Mistrz zna się na wszystkim.
|