Data: 2000-05-24 20:52:39
Temat: Odp: Biszkopt
Od: "Gosia Kalinowska" <k...@p...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Feliks <f...@p...net> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:8gcprk$2og0$...@n...news.prodigy
> A teraz dla odmiany prosta, chlopska rada na to zeby sie majonez nie
> zwarzyl. Utrzec zoltko z lyzeczka musztardy a potem mozna lac oliwe
ciurkiem
> i mieszac w jedna, w druga lub w trzecia strone. Nie ma prawa sie zwarzyc
> czy zwazyc?...chyba jednak zwarzyc...). Warunek, oliwa i jaja musza miec
> taka sama temperature....Musztarda nie koniecznie.
> F.
Czy masz na mysli olej czy oliwe? Mi ostatnio nie za bardzo wyszedl na
oliwie.
Nie zwazyl sie ale byl niesmaczny.
Gośka
|