Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia A' propos bobu Re: A' propos bobu

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: A' propos bobu

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "Stefan" <s...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: A' propos bobu
Date: Wed, 25 Jul 2012 15:19:42 +0200
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 16
Message-ID: <juorpa$l74$1@inews.gazeta.pl>
References: <juorha$1oa$5@news.icm.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: smartmind.petroinform.com
X-Trace: inews.gazeta.pl 1343222378 21732 195.150.129.55 (25 Jul 2012 13:19:38 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 25 Jul 2012 13:19:38 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
X-Priority: 3
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-User: stefan1951
X-Antivirus: avast! (VPS 120725-0, 2012-07-25), Outbound message
X-MSMail-Priority: Normal
X-Antivirus-Status: Clean
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:347461
Ukryj nagłówki


Użytkownik "medea" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
news:juorha$1oa$5@news.icm.edu.pl...
> Obieracie go z tej skórzastej skóry przed gotowaniem czy po?
>
> Przepraszam za głupie pytanie, ale nigdy nie gotowałam bobu. Po ugotowaniu
> ta skóra jest nadal twarda. Z niektórych ziaren środki wyskakują
> elegancko, ale niektóre się po prostu miażdżą i nie wygląda to za dobrze.
>
> Ewa
Bober (zwany też bobem) powinien być tak ugotowany, aby po ściśnięciu skórki
środeczek wyskoczył jak z procy, a skórkę za plecy...
pozdr
Stefan


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
25.07 Aha....
25.07 medea
25.07 Justyna Vicky S.
25.07 Justyna Vicky S.
25.07 Ikselka
25.07 Ikselka
25.07 Ikselka
25.07 Justyna Vicky S.
25.07 Justyna Vicky S.
25.07 Qrczak
25.07 Qrczak
25.07 Justyna Vicky S.
25.07 medea
25.07 Ikselka
25.07 Ikselka
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?