Data: 2015-02-22 20:10:08
Temat: Re: Bigos dla Iwanosa
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2015-02-22 18:14, obywatel XL uprzejmie donosi:
> Dnia Sun, 22 Feb 2015 18:01:09 +0100, Qrczak napisał(a):
>
>> Myślę, że dla sprawy kluczowe może być to: "usually Edam or Emmental".
>> Jak znam przedsiębiorczość polskich "restauratorów", elementem
>> opanierowanym może być zaś takie cuś:
>> http://sceptyczny.pl/zakupy-w-lidlu-produkt-ser-sero
podobny-typ-hollandais/
>
> Z komentarzy: "dobry dla ludzi , którzy nie moga białka zwierzęcego"
> ...poza klejem z kopyt, he he :-]
Jak nie mogą, niech tofu jedzą. To coś akurat zawiera białko, tyle że
suplementowane olejem.
Swoją drogą ciekawa etymologicznie może być inna nazwa tego typu
wynalazku, a jaką się kiedyś spotkałam: sery typu greckiego.
>> BTW interesująca ikonografika w interesującym nas temacie:
>> http://www.senior.pl/img0a526205-ec82-a6f0.png
>
> 15,1% kieruje się "wystrój lokalu"...
Ale to za dużo czy za mało wg Ciebie?
Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.
|