Data: 2013-11-06 09:02:20
Temat: Re: Chleb razowy
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2013-11-06 08:48, obywatel Robson uprzejmie donosi:
> Witam.
> Temat wędzonek, kiełbas i serów (szczególnie koryciński, który
> uwielbiam) mam już opanowany. Przyszła pora na chleb. Poratujecie
> sprawdzonym przepisem? Nie mam maszyny do wypieku, tylko piekarnik.
"Do upieczenia dobrego chleba potrzebna jest tylko mąka, woda, sól,
trochę sprzętów kuchennych i jedno najważniejsze: bardzo dużo cierpliwości."
http://www.chleb.info.pl/
Czy to ma być chleb pszenny czy żytni?
Czy na drożdżach czy też na zakwasie?
Q
--
Ja tam nie jestem socjopatą. Umiem doskonale udawać, że lubię ludzi.
|