Data: 2011-10-20 11:13:40
Temat: Re: Ciasto naleśnikowe do krokietów
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 20 Oct 2011 10:57:28 +0200, krys napisał(a):
> Ja smażę na alumiuniowej.
Dotychczas smażyłam na żeliwnej emaliowanej - ponieważ nie przegrzewa się
tak łatwo i równomiernie trzyma ciepł i nie odkształca się. Z alumimiowymi
miałam złe doświadczenia - wybrzuszały się na środku.
--
XL
"Z drzew spadają czasem gałęzie. Ba, zdarza się, że trafią kogoś w głowę i
kaput. Czy z tego wynika, że mogę siedzieć z piłą na drzewie i czatować na
jakiegoś skurwysyna? Wytłumacz mi, przekonaj. Chętnie tak zrobię, znam paru
skurwysynów."
Anonim - przeciw zrównywaniu uśmiercania nadmiarowych zarodków w metodzie
in vitro z naturalnymi poronieniami
|