Data: 2010-06-11 03:29:32
Temat: Re: Co do zawijańców?
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Panslavista" <p...@i...pl> wrote in message
news:4c11ad16$0$17104$65785112@news.neostrada.pl...
>
> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
> news:iya63m55e5x0$.2zcqcmkq6wrm.dlg@40tude.net...
>> Dnia Fri, 11 Jun 2010 01:24:34 +0200, Paulinka napisał(a):
>>
>>
>>> Zrazy z racji zawartości nadzienia i sosu są kwaśne i ostre,
>>
>> Bez przesady. Moje niezbyt. Że ta musztarda w nich i ogórki kiszone? ten
>> smak wsiąka z mięso, w sosie już go mniej.
>> I ten słupek słoninki w środku - mniam.
>>
>>> dlatego
>>> idealnie do nich pasują słodkie zasmażane buraki i marchewka z
>>> groszkiem. Do potraw z sosami lubię surówki/sałatki ze śmietaną, bo
>>> lubię po prostu. Tak czy siak do każdego mięsa mam min. 2-3 dodatki.
>>
>> Ba.
>
> Paprykę marynowaną pokrojoną w paseczki.
A zrazy wołowe z poprzerastanym plasterkiem boczku, zwinięte z papryczką
ostrą z marynaty.
|