Data: 2010-06-11 03:27:12
Temat: Re: Co do zawijańców?
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:iya63m55e5x0$.2zcqcmkq6wrm.dlg@40tude.net...
> Dnia Fri, 11 Jun 2010 01:24:34 +0200, Paulinka napisał(a):
>
>
>> Zrazy z racji zawartości nadzienia i sosu są kwaśne i ostre,
>
> Bez przesady. Moje niezbyt. Że ta musztarda w nich i ogórki kiszone? ten
> smak wsiąka z mięso, w sosie już go mniej.
> I ten słupek słoninki w środku - mniam.
>
>> dlatego
>> idealnie do nich pasują słodkie zasmażane buraki i marchewka z
>> groszkiem. Do potraw z sosami lubię surówki/sałatki ze śmietaną, bo
>> lubię po prostu. Tak czy siak do każdego mięsa mam min. 2-3 dodatki.
>
> Ba.
Paprykę marynowaną pokrojoną w paseczki.
|