Data: 2011-09-14 07:53:41
Temat: Re: Co dobrego robicie na obiad?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 14 Sep 2011 08:19:31 +0200, medea napisał(a):
> W dniu 2011-09-13 22:22, Qrczak pisze:
>>
>> Ale tylko w pniedziałek. Zanabyłam dziś znakomity kawał woła. Będzie
>> sztukamięs jutro.
>
> I faktycznie uda się tego wołu ugotować tak, żeby był miękki i rozpływał
> się w ustach? Nigdy nie robiłam sztukamięsa.
> Narobiliście mi ochoty.
>
> Ewa
Zrób wtedy, kiedy masz dużo czasu - zagotuj szybko, a potem pod przykryciem
i lekko wrzace utrzymuj 4 godziny, uzupalniając ubytek wody WRZĄTKIEM z
czajnika - nie wolno dolewać zimnej wody. Zobaczysz efekt :-)
--
XL
|