Data: 2011-09-13 12:32:07
Temat: Re: Co jeszcze...
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-09-13 14:06, Qrczak pisze:
>
> Jak ich nie zrobisz w pomidorowym sosie, to spróbuj takie mniejsze
> opanierować jak kotlety (jajko, bułka tarta) i odsmażyć. Pychota.
A ja sos pomidorowy robię osobno, co najwyżej posiłkując się wodą "spod"
gołąbków, więc mogę z jeden raz spróbować takie odsmażane, jak zachwalasz.
Hm, teraz mnie znowuż na gołąbki wzięło.
>
>> A mnie słodycze kiedyś zgubią, więc się wolę nie wypowiadać na ten
>> temat. ;)
>
>
> Hehe!
>
Gdyby nie moja słabość do słodyczy, to pewnie byłabym chuda jak nitka.
Ewa
|