Data: 2013-04-16 00:28:35
Temat: Re: Co z tym cukrem?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 16 Apr 2013 00:27:09 +0200, iwanos napisał(a):
> W dniu 2013-04-15 23:05, Ikselka pisze:
>> http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,143351626,14335162
6,ile_jest_cukru_w_cukrze.html
>>
>> Mam identyczne wrażenie, a i od pewnego czasu identyczne objawy kiedy
>> wypiję słodzoną herbatę. Coś polskim z cukrem jest nieteges, w smaku jest
>> mdły, nie zbryla się (a powinien!).
>> Czytałam na forach pszczelarskich, ze cukier jest nagminnie fałszowany
>> solą, ale to nie tylko to wg mnie...
>>
>
> pewnie jesz cukier z podróży
> taki bez VATU :-]
O, i_w_anus się odezwał.
--
XL
http://gosc.pl/doc/1520456.Na-1000-pedofilow-400-to-
geje-a-1-to-ksiadz
|