Data: 2013-04-16 00:32:24
Temat: Re: Co z tym cukrem?
Od: iwanos <i...@6...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2013-04-16 00:28, Ikselka pisze:
> Dnia Tue, 16 Apr 2013 00:27:09 +0200, iwanos napisał(a):
>
>> W dniu 2013-04-15 23:05, Ikselka pisze:
>>> http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,143351626,14335162
6,ile_jest_cukru_w_cukrze.html
>>>
>>> Mam identyczne wrażenie, a i od pewnego czasu identyczne objawy kiedy
>>> wypiję słodzoną herbatę. Coś polskim z cukrem jest nieteges, w smaku jest
>>> mdły, nie zbryla się (a powinien!).
>>> Czytałam na forach pszczelarskich, ze cukier jest nagminnie fałszowany
>>> solą, ale to nie tylko to wg mnie...
>>>
>>
>> pewnie jesz cukier z podróży
>> taki bez VATU :-]
>
> O, i_w_anus się odezwał.
dobra jak juz jestes to cię wykorzystam ;-)
zdradzisz mi przepis na ogórki na ostro?
kolega przyniósł ostatnio, przepyszne ...
sekret tkwi w zalewie chyba na pewno byl pieprz kayene, papryka ostra w
proszku zalewa octowa max słodycz max słone ale to sie tak równowarzyło
jakos ... moze znasz he ?
|