Data: 2012-04-16 19:45:19
Temat: Re: Debiuty
Od: "Dariusz K. Ładziak" <d...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Nixe napisał:
> Ale tej słoninki bierze się tylko tyle, żeby ciasto nie przywarło.
> Ciach, ciach, smarujesz i potem lejesz ciasto.
Nawet nie słoninki a skórki od słoninki.
>
>> I ma swój smak, niezaprzeczalnie. Jadasz kanapki ze
>> smalcem i dżemem? Bo ja nie.
>
> Ja jadam zupę mleczną z makaronem na słono. I do tego bułkę z dżemem.
> Z kolei moja babcia smażyła słodkie placko-racuchy na słonince. PYCHA!
> A Amerykanie mieszają słodki dżem ze słonym masłem orzechowym :)
Kanapka z dżemem i musztardą. Kanapka ze smalcem i cukrem. Kanapka z
dżemem i grubą solą...
Różne nietypowe kombinacje smakowe mają sens - warto pozbyć się przesądów!
--
Darek
|