Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ile zaczynu? Re: Ile zaczynu?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ile zaczynu?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!.POSTED!not-for-mail
From: medea <x...@p...fm>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Ile zaczynu?
Date: Mon, 13 Feb 2012 22:55:00 +0100
Organization: ICM, Uniwersytet Warszawski
Lines: 21
Message-ID: <jhc0rk$1r2$1@news.icm.edu.pl>
References: <jh2v6t$nks$2@news.icm.edu.pl> <jh30on$pdb$1@inews.gazeta.pl>
<jh31hp$mkn$1@news.icm.edu.pl>
<4f351b5b$0$1255$65785112@news.neostrada.pl>
<jh379i$8fl$1@mx1.internetia.pl>
<4f3526bd$0$26699$65785112@news.neostrada.pl>
<jh399c$g7v$1@mx1.internetia.pl>
<4f35351e$0$1256$65785112@news.neostrada.pl>
<jh47j8$q7p$2@inews.gazeta.pl>
<4f368a01$0$26684$65785112@news.neostrada.pl>
<jh6f3g$p6m$1@inews.gazeta.pl>
<4f377ac4$0$26701$65785112@news.neostrada.pl>
<jh8dcp$skp$1@inews.gazeta.pl> <jh96oc$6i1$1@news.icm.edu.pl>
<4f38e879$0$1220$65785112@news.neostrada.pl>
<jhbcg2$g1n$1@news.icm.edu.pl>
<4f39452b$0$1216$65785112@news.neostrada.pl>
<jhbr15$fqe$1@news.icm.edu.pl>
<4f397d3e$0$1265$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: bcy241.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.icm.edu.pl 1329170100 1890 83.27.240.241 (13 Feb 2012 21:55:00 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...icm.edu.pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 13 Feb 2012 21:55:00 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:9.0) Gecko/20111222 Thunderbird/9.0.1
In-Reply-To: <4f397d3e$0$1265$65785112@news.neostrada.pl>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:342295
Ukryj nagłówki

W dniu 2012-02-13 22:13, bulka paryska pisze:
>
> Nie moj blog, ofc

Szkoda, bo już miałam Cię skomplementować - i za blog, i za urodę.

>
> Chleb pieklam (na hodowanym wlasnym) po ok 8 dniach, ciasto musi ok 5
> godzin
> rosnac przykryte w cieplym miejscu, po przelozeniu (przelaniu) do
> formy jeszcze rosnac
> az zwiekszy swa objetosc ok 2 x (ok 2 godzin) - tez w cieplym miejscu
> i przykryte.

Dzięki, dzięki. Ja to jednak mam mało cierpliwości, bo w ogóle nie
wzięłam pod uwagę tak długiego wyrastania. ;) No cóż, trzeba się
hartować w bojach. Jutro może przystąpię do kolejnej akcji na froncie.
Aha, wodę dałam źródlaną, ale niestety przegotowaną. A mąkę żytnią 720.

Ewa

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
14.02 bulka paryska
14.02 michalek
14.02 krys
14.02 medea
14.02 krys
15.02 Tomasz (Jenot) Stafiński
19.02 Qrczak
19.02 medea
19.02 Qrczak
19.02 medea
19.02 Qrczak
19.02 medea
19.02 Ikselka
20.02 medea
21.02 krys
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?