Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ile zaczynu? Re: Ile zaczynu?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ile zaczynu?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.inte
rnetia.pl!not-for-mail
From: "michalek" <m...@g...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Ile zaczynu?
Date: Tue, 14 Feb 2012 08:57:57 +0100
Organization: Netia S.A.
Lines: 26
Message-ID: <jhd46j$lov$1@mx1.internetia.pl>
References: <jh2v6t$nks$2@news.icm.edu.pl> <jh30on$pdb$1@inews.gazeta.pl>
<jh31hp$mkn$1@news.icm.edu.pl>
<4f351b5b$0$1255$65785112@news.neostrada.pl>
<jh379i$8fl$1@mx1.internetia.pl>
<4f3526bd$0$26699$65785112@news.neostrada.pl>
<jh399c$g7v$1@mx1.internetia.pl>
<4f35351e$0$1256$65785112@news.neostrada.pl>
<jh47j8$q7p$2@inews.gazeta.pl>
<4f368a01$0$26684$65785112@news.neostrada.pl>
<jh6f3g$p6m$1@inews.gazeta.pl>
<4f377ac4$0$26701$65785112@news.neostrada.pl>
<jh8dcp$skp$1@inews.gazeta.pl> <jh96oc$6i1$1@news.icm.edu.pl>
<4f38e879$0$1220$65785112@news.neostrada.pl>
<jhbcg2$g1n$1@news.icm.edu.pl>
<4f39452b$0$1216$65785112@news.neostrada.pl>
<4f3945ff$0$26682$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: 159-205-190-108.adsl.inetia.pl
X-Trace: mx1.internetia.pl 1329206291 22303 159.205.190.108 (14 Feb 2012 07:58:11
GMT)
X-Complaints-To: a...@i...pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 14 Feb 2012 07:58:11 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.6157
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-Tech-Contact: u...@i...pl
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931
X-Priority: 3
X-Server-Info: http://www.internetia.pl/
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:342297
Ukryj nagłówki


Użytkownik "bulka paryska" <z...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:4f3945ff$0$26682$65785112@news.neostrada.pl...
> A stad na przyklad :)
> http://pracowniawypiekow.blogspot.com/2009/02/zakwas
-zytni-krok-po-kroku.html
> polecam blog whiteplate - istna kopalnia ....; i blog Tatter --> Google:
> Tatter i wyskoczy
> :)
> bp
A to wylewanie/wyrzucanie ok.połowy zakwasu każdego dnia to akceptujecie?
Ja poza tym, że nie akceptuję wyrzucania żywności (chyba że zepsutej), czy
innych
form jej marnowania to takie odrzucanie połowy postrzegam jak "gotowanie
rosołu z czarnego koguta o północy" czy inne woodo.
Kiedyś, ktoś tu na grupie opowiadał o przepisie na pieczona kaczkę podawany
od pokoleń w rodzinie, gdzie trzeba było uciąć w połowie długości nogi
kaczce
żeby się dobrze upiekła. Potem babcia wyjaśniła, że jej matka miała krótką
brytfankę do pieczenia.

Jestem "kucharzem" amatorem, dlatego (zwłaszcza przy pierwszych próbach)
ściśle trzymam się podanych przepisów.... ale logicznych!! :)

M


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
14.02 krys
14.02 medea
14.02 krys
15.02 Tomasz (Jenot) Stafiński
19.02 Qrczak
19.02 medea
19.02 Qrczak
19.02 medea
19.02 Qrczak
19.02 medea
19.02 Ikselka
20.02 medea
21.02 krys
21.02 Qrczak
21.02 krys
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?