| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Tomasz (Jenot) Stafiński <j...@g...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ile zaczynu? Date: Wed, 15 Feb 2012 18:31:02 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 13 Message-ID: <3...@n...gazeta.pl> References: <4f39a678$0$26684$65785112@news.neostrada.pl> <jhe5ck$fdp$1@news.icm.edu.pl> NNTP-Posting-Host: public-gprs80320.centertel.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1329330662 20653 91.94.187.56 (15 Feb 2012 18:31:02 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 15 Feb 2012 18:31:02 +0000 (UTC) X-User: navier User-Agent: NewsTap/3.5.1 (iPad) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:342341 Ukryj nagłówki Jak szybko zacząć piec? Ja udałem się do pobliskiej piekarni PSS jakieś pół | |
Zobacz także