| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Rysiek" <t...@t...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak upiec ćwiartki z kurczaka? Date: Thu, 29 Oct 2009 19:07:00 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 13 Message-ID: <hcclk9$bpb$1@inews.gazeta.pl> References: <hcbis6$s0d$1@inews.gazeta.pl> <hcbkf9$f2b$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: chello089076213020.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1256839625 12075 89.76.213.20 (29 Oct 2009 18:07:05 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 29 Oct 2009 18:07:05 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-User: ergiel X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:325054 Ukryj nagłówki > Piec wolniej (zacząć od 120-150 stopni, 25-35 minut, sprawdzić czy | |
Zobacz także