| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "marek x" <m...@N...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak zmar(y)nować wątróbkę z dorsza? Date: Sun, 19 Feb 2006 12:12:38 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 8 Message-ID: <dt9nbm$pht$1@inews.gazeta.pl> References: <dt9kj1$fko$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: ast122.internetdsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1140351158 26173 172.20.26.236 (19 Feb 2006 12:12:38 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 19 Feb 2006 12:12:38 +0000 (UTC) X-User: marekk20 X-Forwarded-For: 192.168.13.6 X-Remote-IP: ast122.internetdsl.tpnet.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:260678 Ukryj nagłówki Nigdy tego nie robiłem. Moim zdaniem należy przygotować odpowiadającą gustowi | |
Zobacz także