Data: 2014-11-04 22:28:44
Temat: Re: Karmel
Od: czeremcha <1...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu wtorek, 4 listopada 2014 09:56:01 UTC+1 użytkownik FEniks napisał:
> Takie rzeczy lubię, więc przetestuję na pewno. Tak teraz sobie myślę, że
> niewątpliwą zaletą dyni jest jej wygląd, głównie kolor. ;)
Tak, na pewno, zwłaszcza jeśli zamiast zwykłej, bladej w kolorze i smaku dać
wyrazistą piżmową albo muscade /ostatnio w Tesco widziałam ją pod nazwą "muskat". A
może "muscat"?/, a cebulę - czerwoną...
Takie fajne jesienne danie, a jako dodatek zamiast poczciwych gotowanych ziemniaków
jest na tyle eleganckie, że może robić i za świąteczne :-) Albo - imprezowe :-)
Ania
|