Data: 2013-06-05 13:26:20
Temat: Re: Kiełbasa własnego wyrobu
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 05.06.2013 13:24, Anai pisze:
> Stefan - średnio 4 h i średnio 90 stopni...
Sorka... oczywiście musiałam się pomylić :D
Wybacz Robson, to rzecz jasna do Ciebie powinno było być ;)
--
Pozdrówki
Anai
***** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk *****
http://kuchniaanai.blogspot.com/
"...dla mnie dobroczyńcy zwierząt są jak jacyś chrześcijanie. Wszyscy
tak radośni i pełni dobrych intencji, aż po pewnym czasie człowieka
korci, żeby pójść w świat i odrobinę sobie pogwałcić i poplądrować. Albo
kopnąć kota..." J.M. Coetzee Hańba
|