Data: 2013-06-06 16:58:36
Temat: Re: Kiełbasa własnego wyrobu
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 05 Jun 2013 17:51:16 +0200, Anai napisał(a):
> W dniu 05.06.2013 17:15, Ikselka pisze:
>> Dnia Wed, 05 Jun 2013 13:24:10 +0200, Anai napisał(a):
>>
>>> średnio 4 h i średnio 90 stopni
>>
>> Hmmm, pieczesz.
>>
> No tysz...
> Nie napisałam, że to co ja robię jest wzorcem wędzenia, ino, że ja tak
> robię bo mi tak smakuje :D
Bez wstępnego podsuszania? Od razu lecisz 90-tką?
--
XL
"Pierwszy łyk ze szklanki nauk przyrodniczych zmieni ciebie w ateistę,
zaś na dnie szklanki czeka na ciebie Bóg."
Werner Heisenberg, laureat Nagrody Nobla w dziedzinie fizyki
|