Data: 2013-06-05 17:51:16
Temat: Re: Kiełbasa własnego wyrobu
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 05.06.2013 17:15, Ikselka pisze:
> Dnia Wed, 05 Jun 2013 13:24:10 +0200, Anai napisał(a):
>
>> średnio 4 h i średnio 90 stopni
>
> Hmmm, pieczesz.
>
No tysz...
Nie napisałam, że to co ja robię jest wzorcem wędzenia, ino, że ja tak
robię bo mi tak smakuje :D
--
Pozdrówki
Anai
***** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk *****
http://kuchniaanai.blogspot.com/
"...dla mnie dobroczyńcy zwierząt są jak jacyś chrześcijanie. Wszyscy
tak radośni i pełni dobrych intencji, aż po pewnym czasie człowieka
korci, żeby pójść w świat i odrobinę sobie pogwałcić i poplądrować. Albo
kopnąć kota..." J.M. Coetzee Hańba
|