Data: 2017-10-17 21:49:24
Temat: Re: Masło - ile cię cenić trzeba?
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 17.10.2017 o 21:30, Jarosław Sokołowski pisze:
> To dobrze, czy źle? Bo jak mnie częściej bierze ochota na zrobienie
> w kuchni czegoś od a do zet, to się cieszę. To sama radość. I tylko w
> tych kategoriach to rozpatruję. Nie liczę na to, że na przykład będzie
> zdrowiej. Ale też nie mam obsesji, że wszyscy wokół chcą mnie otruć przez
> dodanie e-ileś do sprzedawanego mi jedzenia. Nie spodziewam się nawet, że
> będzie smaczniej niż w jednej z bezliku restauracji, knajp czy barów, do
> których można wejść wprost z ulicy. A jednak czasem w garze zamieszam,
> choć to pozornie sensu nijakiego nie ma.
Niektórym potrzebna silna motywacja. Może nie lubią kucharzyć?
Ewa
|